Življenje je nepredvidljivo in nezgoda lahko doleti prav vse. Ob zavarovanju Dopolnilno vam zato nudimo možnost, da pomislite še na druge, ki jim lahko vaša nezgoda v trenutku spremeni življenje.

Z Zavarovanjem za primer smrti zaradi nezgode izplačamo vašim najbližjim odškodnino, če se vam pripeti nezgoda in je njena posledica smrt.

 

Ob dopolnilnem zavarovanju

Za majhen znesek lahko zavarovanje sklenete vsi, do 70. leta starosti.

 

Denarno izplačilo, ki olajša najtežje trenutke

Poskrbimo za vaše najbližje 

Smrt zaradi nezgode, kot je na primer prometna nesreča, udarec električnega toka ali padec, lahko poleg čustvene hudo zamaje tudi finančno stabilnost vaših najdražjih. Z denarnim izplačilom pomagamo, da vsaj nekoliko lažje prebrodijo najbolj črne trenutke. 

 

Izplačamo do 25.000 EUR 

S tem pomagamo kriti stroške pogreba, morebitnih kreditov in dolgov ter svojcem pustimo nekaj zaloge za finančno varnost tudi v naslednjih letih. Vsoto izplačamo v celoti ali delno, skladno s Splošnimi pogoji in Dodatnimi pogoji. 

 

Skupaj z dopolnilnim zavarovanjem 

Zavarovanje za primer smrti zaradi nezgode predstavlja le majhen dodatek k premiji dopolnilnega zavarovanja. Prinese pa lahko veliko finančno olajšanje v primeru najhujšega.

 

 

Informativni izračun

Koliko stane Zavarovanje za primer smrti zaradi nezgode? 

Mesečna premija je enotna in se doplača ob premiji za Dopolnilno zdravstveno zavarovanje. 

MESEČNA PREMIJA 

4,18 EUR (če sklenete za 10 let ali več) 

4,54 EUR (če sklenete za manj kot 10 let) 

Zavarovanje lahko sklenete, če ste mlajši od 70 let. Če zavarovanje sklenete za manj kot 10 let, se pri premiji obračuna še davek (DPZP), zato je premija višja.