Zakaj Triglav Skladi?

Varnost

Tradicija, kapitalsko močno finančno okolje Skupine Triglav in stabilnost poslovanja so zagotovilo večje varnosti in kakovostnejšega upravljanja vaših sredstev. Vaša sredstva so razpršena v različne vrednostne papirje, različnih izdajateljev, z različnih trgov.

 Vam prilagojena rešitev

18 vzajemnih skladov in 6 naložbenih kombinacij zadovoljujejo potrebe vsakega vlagatelja. Pravo naložbo, ki ustreza vašemu odnosu do pričakovane donosnosti in nihajnosti, vam pomagamo poiskati mi.

Strokovnost

Za vas skrbi ekipa izkušenih finančnih strokovnjakov, ki dnevno spreminja dogajanje na kapitalskih trgih, išče naložbene priložnosti in sredstva sklada razporeja tako, da imajo dolgoročno optimalno donosnost.

Kaj je vzajemni sklad?

Vzajemni sklad je najbolj razpršen, transparenten, varen in stroškovno učinkovit finančni instrument za plemenitenje vašega premoženja. Preberite, kako deluje in kakšne prednosti vam nudi.

Načrtovanje varčevanja

Načrt je pogosto najpomembnejši del poti, saj omogoča, da s poti ne skrenemo in dosežemo zastavljeni cilj. Tu vam ponujamo pomoč pri preudarnem načrtovanju varčevanja in vas opozorimo na vse pasti, ki prežijo na neizkušene vlagatelje.

Individualno upravljanje

Visoko specializirana storitev za dolgoročne investitorje z višjimi prostimi finančnimi sredstvi. Omogoča individualno obravnavo portfelja in dostop do specializiranih naložbenih strategij.

Vodič po svetu vlaganja

Ker je prvi korak najtežji, smo vam pripravili informativen vodič za lažji vstop na pot naložbenih uspehov, v katerem je razloženo vse, kar morate vedeti o vlaganju in dolgoročnih varčevalnih načrtih.

Triglav vzajemni skladi